Hvad betyder det?

Til salg eller solgt?
Hvis der efter titlen er placeret en lille stjerne * betyder det, at billedet er solgt.

Størrelse:
De angivne størrelser er motiv + ramme. Det vil sige, at selve tegningens omfang typisk er 15 cm mindre i både bredde og højde. Jeg angiver først billedets bredde og efterfølgende billedets højde.

"Mix Media" dækker det over følgende materialer:
Gouache, tusch, blæk, farveblyant, oliekridt, blyant og collage.
 
Sort/Hvid + Rød/Hvid:
Gouache på papir. De angivne størrelser er motiv + ramme.
 
Om Marie Priem:

Marie Priem er født og opvokset i København. Hun er oprindeligt uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, men bevæger sig nu i et helt andet fabulerende univers omgivet af prikkede bjerge og frodig skovbund fuld af alfer og alfabeter.


Marie Priem - Tegner og Fortæller

Bag horisonten, i en verden fuld af prikkede bjerge og mønstret skovbund finder fortællingerne deres scene.

Her er drøm og virkelighed, nat og dag og sommer og vinter tit til på samme tid. Tyngdekraften og alle former for gængse skalaforhold er ophævet.

Stjernestøv og poesi glimter i spændingsfeltet mellem ord og billede.

Øjet kan gå på opdagelse i porøse landskaber med bugtede asfalterede landeveje eller på den rød- og hvidternede picnicdug, hvor små skibe sejler i en sø af spildt kaffe.

Sommetider møder vi skrædderkaninerne, hæklemejserne eller medaljeegernet, som alle er hovedpersoner, der besidder en evne til at reflektere over tingenes tilstand og ofte også en mulighed for at handle. Andre gange er det mere anonyme eller helt fraværende skikkelser, der styrer os gennem handlingen.

Der er hverken begyndelse eller slutning og summen af streger og ord er både fritsvævende poetiske refleksioner og direkte kommentarer til den virkelige verden.

 


Marie Priem - Pressefoto(Fotograf: Thomas Degner)


Klik her for at downloade pressebillede (.tif-format // 35 Mb)

 
     
     
     
     
     
     
OM